Job 8 voor werkgevers

Spelen met ruimte – het boek

SMR cover boek

Een school is zo goed is als de leraren die er werken. Leraren die hun werk met plezier doen en ervaren dat ze een zinvolle bijdrage leveren, presteren aanzienlijk beter dan hun collega’s die er weinig zin in hebben.

 

Plezier en zin ontstaan bij leraren als ze zeggenschap hebben over ontwerp en uitvoering van hun onderwijs. Ofwel: wanneer ze kunnen beschikken over hun professionele ruimte. Is het dan niet erg voor de hand liggend om er voor te zorgen dat leraren hun professionele ruimte wordt gelaten én ze deze voluit en goed weten te benutten?

Het antwoord daarop is een volmondig ja. Rest de vraag: hoe krijgen leraren en schoolleiders dat samen voor elkaar?

Daar gaat Spelen met ruimte over. Niet als theoretisch hoogstandje, maar als praktische handreiking, goed geworteld in de dagelijkse praktijk.

 

‘Spelen met ruimte’.

Prijs: € 12,00 excl. verzendkosten.
Bij afname van 50 exemplaren of meer: € 10,00

* U ontvangt een factuur per E-mail.

Per verkocht exemplaar gaat € 1,00 naar de Stichting Vluchteling.

 

‘Spelen met ruimte’ bestellen?

Dat kan eenvoudig met onderstaand formulier…

1 + 2 =

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
584