Job 8 voor werkgevers

Reine Rek

Reine Rek (1983) is in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek. Als humanisticus specialiseerde ze zich in ‘Kritische organisatie en interventie studies’ en ‘Levensbeschouwing en onderzoek’. Ze studeerde af op de rol van lichamelijkheid in professioneel handelen. Ze werkte 4 jaar bij het Humanistisch Verbond als visie- en beleidsmedewerker. Daar vertaalde ze grote levensthema’s en maatschappelijke discussies naar concepten, evenementen, producten en diensten.

In 2015 ging ze als freelance docent, trainer en ontwikkelaar verder. Daarbij focust ze zich op het stellen van de fundamentele vragen. Soms op het persoonlijke niveau. Bijvoorbeeld wanneer ze een filosofische cursus levensvragen geeft voor o.a. The School of Life. Maar ook wanneer ze rond ruimte in teams of organisaties trainingen geeft zoekt ze naar de diepere laag.

 

“Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen. Ik wil ze begrijpen. Ontrafelen wat er speelt. Als praktisch filosoof voel ik me aangetrokken tot de grote vragen van het leven. Wie zijn we? Wat hebben we hier te doen? Wanneer hebben we er zin in en waarom? Tegelijk ben ik ook een door en door praktisch en resultaat gericht mens. Ik wil wat we ontdekken vertalen naar iets waar je iets aan hebt.”

“Het is precies die combinatie van lichtvoetige diepgang die mij aantrekt in Ruimte van Frank. Met zijn elegante en heldere benadering gaan we samen op zoek naar jullie bedoeling en hoe die te realiseren.”

 

Ruimte bestellen

Ruimte boek bestellen
ruimte blog

Aanmelden