Job 8 voor werkgevers

Nicolette Verheem

Nicolette Verheem (1966) is na het CIOS opgeleid tot fysiotherapeut, waarmee sport en ‘werken met het lijf’ gecombineerd konden worden. Ze speelde zelf twintig jaar lang in het Nederlands team Ultimate Frisbee, waarvan ze later coach werd.

Om het werken met lichaam en geest goed te kunnen combineren is Nicolette opgeleid in Neuro Liguïstische Programmering (NLP), onder meer tot NLP master en Health Coach.

Naast haar werk als associate partner van Spelen met ruimte heeft ze, sinds 2006,  haar eigen praktijk MetJet coaching. Daar combineert ze werken met lichaam en geest vanuit een holistische kijk. Ze is opgeleid als facilitator Deep Democracy en coacht mensen die vastlopen of een andere beweging willen maken, in werk en leven. Daarnaast organiseert ze retreats op prachtige plekken in Portugal en Marokko, werkt ze met vluchtelingen in Nederland en verzorgt ze teambuilding sessies met Ultimate Frisbee, waarmee met veel plezier patronen glashelder worden.

“Ik geloof dat als ieder mens meer innerlijke vrede ervaart de wereld er daardoor een beetje beter uit gaat zien. Dat er meer liefde, begrip en daarmee meer verbinding is tussen mensen. Hier wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

“Als coach wil ik anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Dat doe ik door ze in contact te brengen met hun bedoelingen en de manieren waarop ze die willen waarmaken. En ze te bemoedigen om dat in actie om te zetten.”

 

Nicolette Verheem

Ruimte bestellen

Ruimte boek bestellen
ruimte blog

Aanmelden