Job 8 voor werkgevers

Deep Democracy – Level 2/3

deep-democracy-logo

De levels 2 en 3 worden alleen in combinatie met elkaar aangeboden. Dit doen we omdat we om continuïteit in het groepsproces te krijgen, waardoor intensiever samen geleerd kan worden.

In de tweedaagse level 2 krijg je een dieper begrip van en verdere oefening met de Deep Democracy methode. We zullen de stappen leren gebruiken vanuit drie verschillende rollen, elk met een andere mate van neutraliteit en ranking: de facilitator, de trainer / leider / consultant en het groepslid.

Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de dynamiek onder de waterlijn, middels rolemapping en technieken van stap 5. Het zal geen verrassing zijn dat dit verdere training van je neutraliteit vraagt.

Ongeveer twee weken na de level 2 organiseren we een intervisie dag waarin de groep deelnemers zelfstandig met enkele opdrachten en eigen casuïstiek aan de slag gaat.

Weer twee weken later vindt level 3 plaats. Een tweedaags programma met de focus op methoden en vaardigheden om groepen waar diepere emotionele zaken en conflicten spelen op diep democratische wijze te kunnen begeleiden.

Meer informatie?
Klik hier: Deep Democracy Trainingen level 2/3

Eenmaal per jaar, in de maand mei, verzorg ik een gecombineerde level 2 en 3 training op een prachtige locatie in Griekenland.
Voor meer informatie over deze bijzondere week: Kijk hier.

deep democracy logo
ruimte blog Frank Weijers

Aanmelden

Spelen met ruimte logo en Frank 250px 2018