Job 8 voor werkgevers

Masterclass persoonlijk leiderschap in het onderwijs

“…ware experts met een hele fijne manier van werken. Interventies komen niet uit een boekje, maar getuigen van kunde en aandacht…”

Anita Swenneker
rector St. Ignatius Gymnasium, Amsterdam

Krachtig persoonlijk leiderschap is succesfactor 1 bij het bouwen aan prachtig onderwijs. Het gaat daarbij niet slechts om wat je kunt en weet, maar eerst en vooral om wie je bent en hoe je jezelf inzet. Voor leidinggevenden in het onderwijs organiseren we wederom onze masterclass:

 

persoonlijk leiderschap in het onderwijs

 

We gaan intensief aan de slag

  • met een selecte groep van maximaal 10 schoolleiders,
  • die de moed hebben om zich zonder reserve te willen bezinnen op hun eigen leiderschap;
  • die willen onderzoeken van welke patronen ze plezier en van welke ze last hebben, en hoe ze met deze last kunnen omgaan;
  • die daarbij niet bang zijn de grenzen van hun comfortzone op te zoeken;
  • die er voor kiezen om diepgaand te leren, met elkaar.

We zetten onze jarenlange ervaring en expertise voluit in en gebruiken daarbij technieken uit de Transactionele Analyse (TA), systemisch werk, voice dialogue, psychodrama en Deep Democracy. Oefeningen en supervisie, afgewisseld met korte en praktisch toepasbare theorie. En… naast diepgang is er ruimte voor wandelen, ‘voeten op tafel’ en humor.

 

Zin in deze intensieve ontmoeting?

Een ontmoeting met jezelf, een selecte, kleine groep collega-schoolleiders en twee zeer ervaren en deskundige begeleiders op het terrein van leiderschap in het onderwijs.

 

Meld je aan!

Schrijf je in voor de eerstvolgende masterclass, die plaatsvindt van woensdag 14 maart (17 uur) tot vrijdag 16 maart (16.00 uur). Stuur een e-mail aan Bregje bregje@pelcoaching.nl of Frank frank@spelenmetruimte.nl

 

Wil je eerst nog meer informatie?

Aarzel niet ons even te bellen of te mailen via de contactpagina.

 

> Download hier de brochure.

RUIMTE BESTELLEN? KLIK HIER.

Ruimte Boek Ad
Frank-Weijers-Ruimte-animatie-200px
ruimte blog Frank Weijers

<Tijdelijk niet bereikbaar>

Deelnemers over de Masterclass ‘Persoonlijk leiderschap’

“Bregje en Frank weten in hun samenwerking een goede mix te vinden tussen diepgang, hard werken, ontspanning en luchtigheid: bijzondere dagen die veel nieuwe inzichten opleveren”

Wanda Kasbergen

rector Karel de Grote College, Nijmegen

4_5_stars

“Frank en Bregje nemen je mee ‘op reis’ en zorgen voor een veilige leeromgeving. Door het aanreiken van theoretische achtergrond en praktische oefeningen ervaar je wat het met je doet en krijg je meer inzicht in je eigen, persoonlijke, leiderschap.”

Ingrid Mooren

Teamleider Martinus College

4_5_stars

“Bregje en Frank zijn ware experts met een hele fijne manier van werken. Interventies komen niet uit een boekje, maar getuigen van kunde en aandacht.”

Anita Swenneker

Rector St. Ignatius Gymnasium, Amsterdam

4_5_stars

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
636