06 52 403 247 frank@spelenmetruimte.nl
Job 8 voor werkgevers

Academie voor Organisatiecultuur

ruimte deep-democracy-logo

Danielle Braun en Jitske Kramer hebben de Academie voor Organisatiecultuur opgericht uit passie voor het vak van de corporate antropologie. Zij zijn expert op het gebied van Organisatiecultuur – Leiderschap – Diversiteit. Met lezingen, leergangen, blogs en boeken delen zij hun gedachtengoed, waarbij zij kennis van volkeren over samenleven en organiseren overal ter wereld aanwenden om het beste te halen uit organisaties.

De corporate antropologie kijkt met dezelfde verwonderde blik naar bedrijven, boardrooms en leiders zoals antropologen dat naar tribale samenlevingen doen. Als je een antropoloog naar organisaties laat kijken is het alsof je switcht van zwart-wit naar kleuren televisie.

Building Tribes.
Safe for Diversity. Ready for Change

Wat we doen bij de Academie voor Organisatiecultuur? Building Tribes. Safe for Diversity. Ready for Change. Alles verandert voortdurend. En ieder mens is uniek. Raar eigenlijk dat we organisatie- en cultuurverandering moeilijk vinden… Dat we vaak zo slecht met verschillen omgaan… We weten al lang hoe we moeten organiseren en veranderen… Hoe we tribes moeten vormen en onderhouden…

Ik ben associate partner bij de Academie voor Organisatiecultuur. In die hoedanigheid geef ik trainingen Deep Democracy (levels 1 – 4) en begeleid ik groepsprocessen, in het bijzonder conflictresolutie en teamvorming, met toepassing van Deep Democracy.

Meer weten over de Academie voor Organisatiecultuur?
klik hier: http://academievoororganisatiecultuur.nl